Powered By Blogger

måndag 11 oktober 2010

你好, Hej

Nu har det återigen hänt lite sedan sist, som vanligt har vi haft fullt upp och vi ser verkligen till av att njuta av denna underbara stad. Förra veckan var vädret inte så bra, det känns nästan som hösten har kommit lite här med, temperaturen har legat skulle jag tro på runt 27 grader dygnet runt. Men det är väldigt behagligt. Därför Vi har börjat sätta igång med träningen på allvar :). Vi har en träningsanläggning på campus som man får träna på gratis, det finns alltifrån, squars, tennis, simmbassängar, gym etcetera. Sedan införskaffade Johanna och jag även varsitt tennisracket, så än sålänge har vi hunnit med en match, det är svårt men riktigt kul. Träning ger färdighet så det är bara att köra, i morgon väntar tennisbanan på oss igen.

Vi har även hunnit med en dagsutflykt till en outlet, men det var inge vidare bra, så pengarna fick vi behålla.

I skolan har vi kommit framåt, vi har lyckas göra klart nästan två grupparbeten, ett i Families health and illness och ett i Proffessional Issues. Det är skönt att ligga steget före! På chinese medicine fick vi förra veckan besöka en privat klinik inom kinesisk medicin, kliniken hade doktorer och erbjöd därefter lämplig behandling (örtmedicin, massage, akupunktur). Detta var väldigt intressant att se! De hade extrapris för studenter ca 140 kr för ett besök till läkaren, man kanske ska testa det någon gång för att se vad det verkligen är?! 
På onsdag ska vi äta lunch med våra lärare, det ska bli intressant.

I fredags var vi några tjejer på en bar i Soho och åt tapas, så gott & mysigt. Det kommer nog bli vårat stammisställe då huset bjöd oss på en flaska champange, inte helt fel. I lördags hann vi med att simma och studera, vårat arbete blev klart då! På kvällen gick vi återigen ut och åt ett gäng och därefter gick vi ut. Vilka häftiga uteställen det finns här i HongKong!! Det går inte att föreställa sig :)

Idag hände det otroliga, en frozen yoghurt bar har öppnat granne med oss. Det är våran favorit och så öppnar dom en ny 1 meter från vår ingång!! Haha vi blev helt lyriska, där kommer vi äta många gånger.Det är något som skulle vara populärt i Sverige!

Nästa vecka är vi lediga från skolan så vi har bokat resa till Boracay i Fillipinerna, lördag till fredag. Vi håller tummarna på bra väder för det är regnperiod där då, men det ser helt magiskt ut när man ser bilderna.

Hoppas allt är bra med Er alla!!! Stor kram// Julia

2 kommentarer:

  1. Ååååh Juliaaaa! Här hemma börjar de bli kallt som fan, frost på morgonen... Annars e allt som vanligt :P Glöm inte spana in vår lya på hemnet ;)
    Ta hand om dig!!
    Kramar Felicia

    SvaraRadera
  2. Fan de e rå jobbigt å kommentera... 100 steg innan den registreras...

    SvaraRadera