Powered By Blogger

söndag 12 september 2010

Regn regn åter regn, inget kul helgväder vi har haft. I fredags åt vi middag på en mexikansk restaurang i Soho med Rachel och Rachel (våra amerikanska vänner). Sedan fortsatte vi kvällen på LKF hotell, på 29 våningen, även här utsikt utöver hela Hongkong.

Lördagen fick vi mycket bra saker gjort, efter att ha skrikit på vår hyresvärd att han ska fixa många saker gjorde han det äntligen. Vi är inte trevliga men nu har vi  äntligen fått internet och tvättmaskin i lägenhten. Det uppkommer även alltid nya saker med lägenheten därav stopp i  toaletten, så ännu en grej har vi lärt oss att spola toaletten manuellt med duschslangen (helt sjukt). Eftersom vi njöt av internet satt vi hela kvällen vid datorn och sen såg på idol, vilket var väldigt underhållande.

Idag hade vi en otrolig brunch med Rachel & Rachel, hur mysigt som helst. Eftersom det regnade bestämmde vi oss att vara lite kulturella, och gå på historiska museet. Museumet var väldigt fint och bra ordnat med filmer och teatrar som beskrev om hur bland annat Hongkong bildades och varför det blev en engelsk koloni med mera. // Tänker på er därhemma, Julia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar